Παπαδημητρίου στο aek365: Κανένας κίνδυνος για την ΑΕΚ

19:53 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το aek365 επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαδημητρίου, ο οποίος βρισκόταν στα Σπάτα και ήταν «παρών» στο Δ.Σ.. Όπως μας είπε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, έχει μείνει έκπληκτος από την εξέλιξη της υπόθεσης με τον «άγνωστο δανειοδότη» που θέλει να κάνει μια ταμειακή διευκόλυνση ύψους 300.000 ευρώ και να δώσει μια σημαντική «ανάσα» στην ΑΕΚ. Ο Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε πως στην σύμβαση που δόθηκε στα μέλη του Δ.Σ. δεν υπάρχει κανένας... περίεργος όρος που να θέτει σε κίνδυνο την επόμενη μέρα της «Ένωσης» και υπογράμμισε πως πρόκειται για μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία, που θα φέρει χρήματα τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην Ερασιτεχνική.

«Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος από το πώς έχει εξελιχθεί από το πρωί αυτή η υπόθεση και τα όσα έχουν γίνει. Εγώ ειδοποιήθηκα χθες το βράδυ πως έχουμε σήμερα έκτακτο ΔΣ και όταν πήγα στα Σπάτα, πληροφορήθηκα πως υπάρχει εκπρόσωπος ενός ανθρώπου, ο οποίος θέλει να κάνει μια ταμειακή διευκόλυνση στην ΑΕΚ. Τον γνωρίσαμε τον άνθρωπο και μας είπε πως ο επιχειρηματίας που εκπροσωπεί επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του και να μην γίνει γνωστό το όνομά του, ώστε να ξεκινήσουν διάφορα σενάρια και εικασίες. Είδαμε τα έγγραφα της σύμβασης η οποία είναι πολύ συμφέρουσα για την ΑΕΚ, καθώς μιλάμε για ένα άτοκο δάνειο, ύψους 300.000 ευρώ, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο να παίρνει πίσω τα χρήματά του από τα τηλεοπτικά της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του μας μετέφερε πως επιθυμία του είναι να πάνε και 50.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική, ώστε να ενισχυθεί και αυτή», μας είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ο μοναδικός όρος που υπάρχει στη σύμβαση που μας δόθηκε είναι πως σε περίπτωση που μέσα στην τρέχουσα ΑΜΚ βρεθεί κάποιος που την καλύψει και αποκτήσει το 51% των μετοχών της ομάδας, θέλει να του επιστραφούν μέσα σε ένα μήνα τα χρήματά του. Τίποτα άλλο. Η σύμβαση μιλούσε μόνο για ταμειακή διευκόλυνση και όχι για επενδυτικό ενδιαφέρον από την πλευρά αυτού του ανθρώπου. Οι όροι είναι πολύ ευνοϊκοί για την ΑΕΚ και δεν βλέπω να υπάρχει κάτι που να θέτει σε κίνδυνο την επόμενη μέρα της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα