Παπαδήμος: Πιο σκληρά και απαιτητικά μέτρα

11:21 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος υπογράμμισε πως θα χρειαστούν άλλα δυο χρόνια στα οποία θα παρθούν δύσκολα και απαιτητικά μέτρα προκειμένου να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση Χρέους.

Σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις για το PSI, ο Λουκάς Παπαδήμος

τόνισε: "Στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, αλλά και να τηρήσουμε τις υποσχέσεις που κατά το παρελθόν δώσαμε και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε κοντά σε συμφωνία, αλλά χρειάζονται μερικές ακόμη συζητήσεις ως προς το πώς θα ενώσουμε όλα αυτά τα στοιχεία. Οι διαπραγματεύσεις έχουν παύσει, όπως ξέρετε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστούν και θα καταλήξουμε σε συμφωνία που θα είναι αμοιβαία αποδεκτή".

Όσο για τα σενάρια επιστροφής στην δραχμή ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισε πως υπάρχει πολιτική βούληση για παραμονή της χώρας στο Ευρώ λέγοντας: " Αυτή είναι η επίσημη θέση της κυβέρνησης και όλων των κομμάτων που τη στηρίζουν, και τι είναι πιο σημαντικό από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στη ζώνη του ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα