Παπασταθόπουλος: Δεν έχω μιλήσει με κανέναν

12:34 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν την Βέρντερ Βρέμης, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, να προχωρά στην πώληση του Σκωκράτη Παπασταθόπουλου με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και να προσθέτει πως το μέλλον του είναι στα χέρια της ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα BILD, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πάει στο ιταλικό πρωτάθλημα και απάντησε: "Αυτή την στιγμή θέλω να τελειώσει η σεζόν και μετά θα μιλήσουμε με τον

προπονητή, αλλά και τον μάνατζερ της ομάδας για να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, οι σκέψεις μου είναι στην Βέρντερ και θα κάνω το καλύτερο για αυτή, έχω τρία χρόνια ακόμα συμβόλαιο εδώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος".
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, ο Παπασταθόπουλος δήλωσε: "Δεν υπάρχει κάτι από την Φιορεντίνα. Είμαι εδώ, έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε λύσεις στην δύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει".
Ο Παπασταθόπουλος υπογράμμισε πως τον ενδιαφέρει η προοπτική να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο πρόσθεσε πως "η όποια απόφαση για το μέλλον μου βρίσκεται στα χέρια της ομάδας και όχι στα δικά μου".
Όσο για το ενδεχόμενο υποβιβασμού της Βέρντερ Βρέμης στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ο διεθνής στόπερ δήλωσε: "Δεν μπορώ να φανταστώ πως η ομάδα θα κινδυνεύσει ή θα υποβιβαστεί. Είναι τρελή μια τέτοια ιδέα".

Keywords
Τυχαία Θέματα