Παπάζογλου: Σωστοί και συγκεντρωμένοι στις 3 τελευταίες αγωνιστικές

15:05 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με την νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Super League ωστόσο οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν σωστοί και συγκεντρωμένοι όπως υπογράμμισε ο Θανάσης Παπάζογλου ο οποίος σημείωσε πως το εφετινό πρωτάθλημα κρύβει παγίδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του ΟΦΗ, Θανάσης Παπάζογλου,

στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας και το αποδεικνύουμε στα μεγάλα παιχνίδια»
- Για τον πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος: «Δεν πήγα σε κάποιον συγκεκριμένο. Ο ενθουσιασμός του κόσμου του ΟΦΗ είναι έκδηλος και αυτό που θέλεις είναι να γίνεις έναν με αυτόν».
- Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και έτσι όπως έχει εξελιχθεί, ο προπονητής έχει δίκιο όταν λέει ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες. Εμείς για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές πρέπει να είμαστε σωστοί και συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε».
- Για την απόφασή του να πάει στον ΟΦΗ: «Είμαι απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή μου. Ο ΟΦΗ διανύει μία δύσκολη περίοδο και το ότι με πίστεψαν θέλω να τους ανταποδώσω μέσω της απόδοσής μου. Στα τελευταία παιχνίδια θέλω να δώσω το 100%. Στον ΟΦΗ έχω βελτιωθεί αρκετά και είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα