«Παράθυρο» για Κατίδη

00:21 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως έχει φανεί από τις τελευταίες δοκιμές του Έβαλντ Λίνεν, ο Γερμανός τεχνικός έχει αποφασίσει να διατηρήσει τον ρόμβο στον αγώνα με τον Άρη και να παρατάξει την «Ένωση» με το σχήμα που αγωνίστηκε και εναντίον της Ξάνθης. Οι περισσότερες θέσεις της αρχική ενδεκάδας έχουν «κλειδώσει», μιας και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσουν οι 9 από τους 11 που ξεκίνησαν στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου. Οι θέσεις που παραμένουν «ανοικτές» είναι αυτές του παρτενέρ του Μπουγαΐδη και του παίκτη που θα αγωνιστεί στην «κορυφή» του ρόμβου και θα βρίσκεται πίσω από τους δύο προωθημένους.

Για την άμυνα, σύμφωνα και με τα όσα δοκίμασε και σήμερα ο Λίνεν, ο Τσούπρος φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για τα μετόπισθεν, έναντι του Φέτση.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον παίκτη που θα αγωνιστεί στον άξονα, σαν «δεκάρι», ο Έβαλντ Λίνεν σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει τον Κατίδη αντί του Γκερέιρο, καθώς θεωρεί πως κάποια από τα στοιχεία που διαθέτει ο 19χρονος του χρειάζονται στο συγκεκριμένο ματς και μπορούν να του δώσουν λύσεις στην επίθεση.

Ο Γερμανός πιστεύει πως ο Κατίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που «έχει» περισσότερο το σουτ απ' ότι ο Βραζιλιάνος και μπορεί πιο εύκολα να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο, κάτι που ίσως βοηθήσει την «Ένωση» να γίνει απειλητική χωρίς να «πατήσει» την αντίπαλη περιοχή. Παράλληλα, η παρουσία του Κατίδη του επιτρέπει να αλλάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα τη θέση του δεύτερου επιθετικού με αυτή του «δεκαριού», μιας και τόσο ο 19χρονος όσο και ο Φούντας, μπορούν να παίξουν και στις δύο θέσεις το ίδιο άνετα. Πάντως, το σίγουρο είναι πως το ποιος θα ξεκινήσει πίσω από τους δύο επιθετικούς δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα στο μυαλό του Λίνεν και παρά το γεγονός πως ο Γκερέιρο παραμένει φαβορί, υπάρχει «παράθυρο» να επιλεγεί για τον συγκεκριμένο ρόλο ο Κατίδης και να επανέλθει μετά από καιρό στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα