Πελεγκρίνι: Μπορούμε να θέσουμε υψηλούς στόχους

15:04 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάλαγα αντιμετωπίζει την Μίλαν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να πιστεύει πως η ομάδα της Ανδαλουσίας μπορεί να φτάσει στην νίκη αλλά και να θέσει υψηλούς στόχους για την συνέχεια αν εξακολουθεί να αγωνίζεται το ίδιο καλά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Gazetta dello Sport", ο προπονητής της Μάλαγα αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας τόνισε: "Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αλλά κάτι τέτοιο κάναμε και πριν από λίγα χρόνια με τη Βιγιαρεάλ και φτάσαμε μέχρι τους ημιτελικούς. Συνεπώς, αν παίζουμε όπως τελευταία,

μπορούμε να θέσουμε υψηλούς στόχους. Από εμάς εξαρτάται το πού θα φτάσουμε. Η ομάδα έχει ποιότητα και αυτό θα φανεί και στην πορεία".
Για το παιχνίδι με την Μίλαν, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δική μας κατάσταση και όχι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μίλαν. Αν το κάνουμε μπορούμε να νικήσουμε και να συνεχίσουμε το δρόμο που ξεκινήσαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Θέλουμε σύντομα να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και αυτά τα ματς με τους Ιταλούς είναι σημαντικά για να το πετύχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα