Πέρασαν από τη Βοσνία οι Σλοβάκοι

23:13 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η αγωνιστική

ΒΟΣΝΙΑ- ΣΛΟΒΑΚΙΑ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπίλινο Πόλιε

Τεράστιο διπλό για τη Σλοβακία που επικράτησε με 1-0 της Βοσνίας εκτός έδρας και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερη θέσης.

Στο πρώτο μέρος η Βοσνία σφυροκόπησε τον αντίπαλο της χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Το γκολ

όμως δεν ήρθε. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε και οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις. Σε αυτό το "ροντέο" ήταν οι Σλοβάκοι που πέτυχαν το γκολ όταν στο 77' ο Κούτσκα βρήκε τον Πετσόφσκι και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Βρσάγεβιτς (65'Βίστσα), Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Λούλιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς (78'Στεφάνοβ ιτς), Σαλίχοβιτς, Μεντούνγιανιν (82'Χαΐροβιτς), Ιμπίσεβιτς, Ντζέκο.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Μούτσε, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Βάις, Χάμσικ (72'Γκουέντε), Πετσόφσκι, Σέστακ (60'Γέντρισεκ), Νέμετς (86'Γιακούμπκο).

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Στάντιον Σκόντο

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Λετονία επικράτησε με 2-1 της Λιθουανίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Μπουλβίτις ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Λάιζανς. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42') οι Λετονοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ αυτή τη φορά με τον Ζιούζινς. Η Λιοθουανία όμως απάντησε άμεσα με τον Ματουλεβίτσιους να μειώνει στο 44'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Μπουλβίτις, Γκαμπόφς, Γκόρκς, Μαξιμένκο, Λάιζανς, Ρούγκινς (74'Λάζντινς), Ζιούζινς (64'Τσάουνα), Σινελνίκοφς, Ρούντνιεφς (93'Ρόντε), Σάμπαλα.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Καρτσεμάρσκας, Κιγιάνσκας, Στανκεβίτσιους, Βίτσιους, Ματουλεβίτσιους, Μικολίουνας (73'Ραζούλις), Καλόνας (86'Ε.Τσεσνάουσκις), Πάνκα, Νοβικόνας (50'Ντ.Τσεσνάουσκις).

Keywords
Τυχαία Θέματα