Πέρασε από τα Χανιά ο ΟΣΦΠ

19:10 7/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 28η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κάκος

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τα "Περιβόλια" επικρατώντας με 4-0 του Πλατανιά με τον Τάσο Κάκο να πραγματοποιεί μια ακόμα εμφάνιση με πολλά λάθη.

Η πρώτη φάση ανήκε στην μάδα των Χανίων όταν στο 9' ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Μέγιερι μπλόκαρε. Ο Ολυμπιακός όμως, ουσιαστικά στην πρώτη του φάση, σκόραρε όταν στο 20' ο Αμπντούν με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μέγιερι στ 36' μπλόκαρε το σουτ του Γιάννου ενώ τρία λεπτά μετά ο Κάκος σταμάτησε, λανθασμένα, με επιθετικό φάουλ τον Αναστασάκο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59' ο Μανωλάς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γιάννου αλλά ο Κάκος δεν έδωσε το πέναλτι. Τρία λεπτά μετά ήρθε το 2-0 για τον Ολυμπιακό με πλασέ του Φουστέρ. Στο 65' ο Μήτρογλου βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά πλάσαρε άουτ αλλά στο 80' μετά την εκπληκτική πάσα του Ιμπαγκάσα σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το 3-0. Ο Μπέλιτς στο 87' βγήκε σε καλή θέση με τον Μέγιερι να βγαίνει γρήγορα και να τον σταματά. Στο επόμενο λεπτό ο Βλαχοδήμος βγήκε τετ α τετ με τον Ζαλούντοκ αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο γκολκίπερ του Πλατανιά σταμάτησε και τον Μήτρογλου. Στις καθυστερήσεις όμως ο Βλαχοδήμος κατάφερε να πετύχει τέταρτο γκολ για τον Ολυμπιακό.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α. Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (70'Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70'Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Φέισα, Μασάντο (57'Ιμπαγκάσα), Γκρέκο, Φετφατζίδης (57'Φουστέρ), Αμπντούν (72'Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα