Πέρασε απο την Ρουμανία με Φαν Πέρσι

23:42 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΛΟΥΖ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Κονσταντίν Ραντουλέσκου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο οποίος... χτύπησε δις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Κλουζ και έτσι έφτασε τους 6 πόντους. Οι Ρουμανοι μπήκαν καλά στο ματς και κατάφεραν στο 14' να σκοράρουν. Ο Παντελής

Καπετάνος πήρε τη μπαλιά μέσα στην περιοχή και με πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Απο εκεί και πέρα η ομάδα απο την Αγγλία ανέβασε την απόδοση της, είχε τον έλεγχο και πίεσε. Η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 29' όταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τον... ώμο κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-1. Στο τελευταίο τέταρτο η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να κάνει και δεύτερο γκολ αλλά ο Φαλγκουέιρας είπε στο 35΄όχι σε φοβερό σουτ του Φαν Πέρσι. Στην επανάληψη οι "Κόκκινοι Διαβολοι" σκοραραν με το... καλημέρα. Στο 49' ο Ρούνεϊ έκανε την πάσα και ο Φαν Πέρσι με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα η Κλλουζ είχε μεγάλη ευκαιρία αλλά στην κεφαλιά Καντού ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα. Απο εκεί και πέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε το προβάδισμα που είχε και δεν αντιμετώπισε προβλήματα απο την Κλουζ.
ΚΛΟΥΖ: Φαλγκουέιρας, Πίντο, Σέπσι, Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μουρεσάν, Μπάστος, Αγκουιρεγκαράι (80' Νικοάρα), Καπετάνος (61' Μπιελάνοβιτς), Σουγκού (24' Λουίς Αλμπέρτο).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς (79' Βουτόν), Άντερσον, Κλέβερλι, Φλέτσερ, Ρούνει, Φαν Πέρσι, Ερνάντες (83' Γουέλμπεκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα