Στο τέλος περνά πάντα η Μπάρτσα…

22:50 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ COPA DEL REY - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: (2-2)
ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα, που νίκησε με 4-2 την αξιόμαχη Μάλαγα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 2-2.

Κλάσικο με τη Ρεάλ στον ημιτελικό

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Πέδρο. Η απάντηση της Μάλαγα ήρθε όμως άμεσα καθώς στο 12' ο Χοακίν με ωραίο σουτ ισοφάρισε. Στο 35' ο Ινιέστα είχε δοκάρι και στο 49' η Μπαρτσελόνα πήρε εκ νέου προβάδισμα με ένα εντυπωσιακό γκολ του Πικέ. Ο Ισπανός αμυντικός κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή και πλάσαρε με τη μία με το αριστερό τον Καμενί. Η Μάλαγα όμως είχε και πάλι την απάντηση με τον Σάντα Κρους να κάνει το 68' το 2-2, σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα ωστόσο είχε ξανά την απάντηση και έκανε το 3-2 στο 75ο λεπτό. O Φάμπρεγας έστρωσε στον Ινιέστα κι εκείνος με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καμενί. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μάλαγα, δέχτηκε και 4ο γκολ. Ο Ινιέστα άνοιξε δεξιά στον Άλβες, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Μέσι με κεφαλιά(!) έγραψε το 4-2.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Χεσούς Γκάμεθ, Ντεμικέλι, Ουέλινγκτον, Σεμπάστιαν Φερνάντες (80' Πιαζόν), Ελισέου, Καμάτσο, Ιτούρα, Ντούντα (62' Πορτίγιο), Χοακίν (80' Σαβιόλα), Σάντα Κρους.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Πικέ, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Τσάβι, Μασεράνο, Σέρχιο, Άλμπα (90' Αντριάνο), Πέδρο (86' Αλέξις), Μέσι (82' Τιάγκο).

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1 (0-2)

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου πέρασε η Ατλέτικο μετά το 1-1 με την Μπέτις και τη νίκη της στο πρώτο ματς. Ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Μαδρίτης στο 45' για να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 89' ο Χόρχε Μολίνα. Η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει πλέον την Σεβίλλη.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Κάστο, Άνχελ, Αμάγια, Περκίς, Νάτσο, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπενιάτ (46'Μολίνα), Σάλβα Σεβίγια, Κάμπελ (46'Μόλινς), Βαντίγιο, Ρουμπέν Κάστρο (70'Νόβο).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Μανκίγιο, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπ, Γκάμπι (55'Εμρέ), Μάριο Σουάρες, Κόκε, Αρντά Τουράν (73'Ραούλ Γκαρθία), Αντριάν, Ντιέγκο Κόστα (63'Ροντρίγκες).

Keywords
Τυχαία Θέματα