«Περήφανος για τα κορίτσια μας»

00:21 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε τα κορίτσια της Ένωσης να πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στις κοπέλες που μας έκαναν πραγματικά ευτυχισμένους και περήφανους. Αισίως έχουμε φτάσει 14 στα 14, έχουμε φτάσει στους 8 της Ευρώπης. Για αυτούς που δεν ξέρουν το βόλει, ίσως να μην λέει πολλά αλλά είναι τεράστια επιτυχία για μια ομάδα που πριν δυο χρόνια βρισκόταν στην Α2. Αυτή τη νίκη θεωρώ ότι πρέπει να την αφιερώσουμε στο δίδυμο, Κώστα Παπαδημητρίου και Θανάση Μιχαήλ που

επένδυσαν σε αυτή την ομάδα και έκαναν όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ να είναι υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Αν και είμαι λίγους μήνες στην ομάδα τολμώ να πω ότι θα θέλαμε να συνεχίσει ο κ. Μιχαήλ στο γυναικείο βόλει, γιατί τους έχει ανάγκη το γυναικείο βόλει και να βοηθήσει τον Κώστα Παπαδημητρίου στο δύσκολο έργο που έχει. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι ικανοποιημένοι. Όπως είπα εμείς θέλαμε την πρόκριση για να πάμε στην Πόλη αλλά τελειώνοντας πρέπει να πω ότι είμαστε στα μισά του δρόμου. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να γίνει πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα, είναι όμορφο παραμύθι η Ευρώπη αλλά δεν πρέπει να παραμυθιαστούμε για αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα