Περιμένουν την Παπαχρήστου στην Ευρώπη

23:28 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η Βούλα Παπαχρήστου να απέσυρε την συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, όμως έχει καταφέρει με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις να τραβήξει τα βλέμματα σε όλη την Ευρώπη. Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε στην σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τους στόχους και την μέχρι τώρα πορεία της.«Πέρυσι

το καλοκαίρι έκανα μεγάλη πρόοδο. Αν δει κανείς τις επιδόσεις που έγιναν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, τότε στο Ελσίνκι θα έχω τις δικές μου πιθανότητες, αν και η Ουκρανή Ολγα Σαλαντούχα είναι πολύ δύσκολο να ητττηθεί».

Το περασμένο καλοκαίρι η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ σημείωσε στα Χανιά τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη με 14.72μ., επίδοση που δεν ήρθε στο ευρωπαϊκό νέων στην Οστράβα.

«Με βοηθά πάρα πολύ όταν αγωνίζομαι με ζεστό και υγρό καιρό, όπως έγινε στην Ελλάδα όπου σημείωσα ατομικό ρεκόρ. Στην Οστράβα ήθελα να καταρρίψω το ρεκόρ Ευρώπης (ανήκει στη Ρωσίδα Αννα Πιάτιχ με 14.79 μ. από το 2003), αλλά έκανε τόσο πολύ κρύο, που δεν με ευνοεί. Πάντως ήμουν ευτυχισμένη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιό μου στη διοργάνωση» σημείωσε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι και κατάληξε αναφορικά με το ντεμπούτο της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών.¨

«Όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα μου κι ένα μετάλλιο στο Ελσίνκι θα έδινε χαρά σε αρκετούς ανθρώπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα