Πέθανε μετά από εβδομάδες εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του! (ΦΩΤΟ)

12:20 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας 54χρονος άντρας από το Κάνσας είχε πέσει θύμα τροχαίου και είχε καταλήξει σε μια χαράδρα. Τραυματισμένος και εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο δεν μπορούσε να βγει έξω. Έτσι, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να γράψει αποχαιρετιστήρια γράμματα στην οικογένειά του βλέποντας ότι το τέλος πλησιάζει.

Ο 54χρονος Ντέιβιντ αγνοείτο από τις αρχές Σεπτεμβρίου και η οικογένειά του τον έψαχνε παντού, ενώ εκείνος ήταν καλά «κρυμμένος» σε μια χαράδρα στη Γιούτα. Στο σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να το δει κανείς. Τελικά το πτώμα του βρήκε τυχαία ένας άνδρας στα μέσα Οκτωβρίου

που έκανε ωτοστόπ.

Το περιεχόμενο των γραμμάτων του άτυχου άνδρα, πατέρας τεσσάρων παιδιών, δεν έγινε γνωστό, ενώ η οικογένεια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Ο 54χρονος που είχε φύγει εκείνη την ημερα χωρίς να πει που πάει. Οι αρχές εικάζουν ότι ο 54χρονος αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να παγιδευτεί στο όχημα του.

Η οικογένειά του τον έψαχνε παντού και μάλιστα είχε δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook «Find Dave Welch» στην οποία ζητούσε από όποιον ήξερε κάτι να τη βοηθούσε να τον βρει.

Μια μέρα, μάλιστα πριν βρεθεί νεκρός η οικογένειά του είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στην εν λόγω σελίδα, απευθυνόμενο σε εκείνον σε περίπτωση που το έβλεπε.

«Αγαπητέ Ντέιβ, πάνε 7 βδομάδες που έφυγες. Η γυναίκα σου, τα παιδιά και τα εγγόνια σου, σου λένε ότι μας λείπεις πολύ. Οι φίλοι σου ανησυχούν για την υγεία σου και θέλουν να σε βοηθήσουν. Αναρωτιόμαστε που να είσαι. Προσευχόμαστε να δεις το μήνυμα και να έρθεις σπίτι. Σε αγαπάμε».

Ο 54χρονος επέζησε αρκετές μέρες, μπορεί και βδομάδες, κρατώντας ημερολόγιο και γράφοντας γράμματα στην οικογένειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα