Ο ΠΑΟ παίρνει θέση και... αποθεώνει ομάδες

11:43 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός πάει να φτάξει μέτωπο κατά της Super League και μέσω κύκλων τονίζει πως είναι ικανοποιημένος για την έμπρακτη στήριξη τριών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας για τη νέα πειθαρχική διάταξη, ενώ αναφέρει και την ΑΕΚ κάνοντας λόγ για "ηθική συμπαράσταση" της Ένωσης σε όλη αυτή την

ιστορία. Από την ΑΕΚ ωστόσο παραμένει άγνωστο τι ακριβώς εννοούν οι... κύκλοι του Παναθηναϊκού όπως μεταφέρονται στον ηλεκτρονικό Τύπο σήμερα.

Η διεκρίνυση αυτή από τους "πράσινους" έγινε με αφορμή δημοσίευμα της Live Sport το οποίο τόνιζε πως ο Παναθηναϊκός είναι δυσαρεστημένος με τη στάση του ΠΑΟΚ στο θέμα με την απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία η Σούπερ Λίγκα και αφορά την απαγόρευση κρίσεων παραγόντων και μελών του συνεταιρισμού.

Η Ξάνθη εξέφρασε ερωτηματικά για τον όρο «συνεταιρισμός» στη σχετική διάταξη, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε αρνητικός και ζήτησε προθεσμία δύο ημερών προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για την εισήγηση και ο Απόλλωνας δεν ψήφισε υπέρ.

Ετσι, ο Παναθηναϊκός μέσω κύκλων αναφέρει: «Με αφορμή την ψήφιση της νέας πειθαρχικής διάταξης, από τον Παναθηναϊκό τονίζεται η ικανοποίηση για την έμπρακτη στήριξη του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Απόλλωνα, που αρνήθηκαν να την ψηφίσουν, καθώς επίσης και για την ηθική συμπαράσταση της ΑΕΚ...»!

Keywords
Τυχαία Θέματα