Πέτκοβιτς: Έτοιμοι για την νίκη

13:40 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τις... άγριες διαθέσεις που θα έχουν οι παίκτες της Λάτσιο απόψε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League αποκάλυψε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ο οποίος υπογράμμισε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για την νίκη κόντρα στην Τότεναμ.

Σε δηλώσεις του ο Βόσνιος προπονητής της Λάτσιο τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την Τότεναμ, μια δυνατή ομάδα, που έχει το δικαίωμα να ελπίζει πως στο τέλος θα κατακτήσει το Europa League.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την νίκη. Το σίγουρο είναι πως θα τους δυσκολέψουμε πολύ".
Για τους εφετινούς στόχους της Λάτσιο στην Ευρώπη, ο Πέτκοβιτς δήλωσε: "Θέλουμε να πάμε μακριά στην διοργάνωση. Βρισκόμαστε σε ένα όμιλο με Παναθηναϊκό και Μάριμπορ, εκτός της Τότεναμ, και αυτό μας υποχρεώνει να μαζέψουμε βαθμούς από νωρίς. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και κάθε βαθμός μπορεί να φανεί χρήσιμος. Για αυτό πάμε για την νίκη στο Λονδίνο την Πέμπτη".
Όσο για το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ροτέισον, ο προπονητής της Λάτσιο τόνισε: "Ο Κονκό είναι τραυματίας και την θέση του θα πάρει ο Σκαλόνι. Αυτή θα είναι η μόνη μας αλλαγή. Θα παίξουν αυτοί που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, οι βασικοί, με άλλα λόγια. Το Europa League θα το τιμήσουμε, δεν πρόκειται να αδιαφορήσουμε για κανένα παιχνίδι. Εξάλλου έχουμε το ρόστερ για να πετύχουμε και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα