Πήγε να απολογηθεί και βρήκε άδεια γραφεία

15:59 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΦΙ μαζί με τον δικηγόρο του και τον υπεύθυνο ασφαλείας προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα είχε δηλώσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Μόνο που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαπίστωσε

πως τα γραφεία ήταν άδεια και δεν υπήρχε κανείς για να του δώσει εξηγήσεις. Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ δεν ήταν εκεί στις 14:00 που άρχιζε η συνεδρίαση με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φανερά εκνευρισμένος, να αποχωρήσει.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας, Γιώργος Λενός τόνισε: "Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 και ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν εκεί με τους εκπροσώπους του. Δυστυχώς εγώ καθυστέρησα 17 λεπτά, λόγω υπερβολικής κίνησης στους δρόμους του κέντρου, παρά το γεγονός ότι είχα φροντίσει να ξεκινήσω νωρίτερα. Σίγουρα η ευθύνη είναι δικιά μου γιατί καθυστέρησα. Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να περιμένει, καθώς είχε κάποιες άλλες δουλειές και έτυχε όταν εγώ έμπαινα στην επιτροπή εκείνος να αποχωρεί», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προέδρους της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε να βρεθεί μια άλλη ημέρα, προκειμένου να ακούσουμε και την άποψη του κ. Γιαννακόπουλου. Ουσιαστικά σήμερα υπήρξε αναβολή και θα βρούμε νέα ημέρα όποτε μπορεί ο κ. Γιαννακόπουλος, καθώς η ευθύνη είναι δική μου. Ζήτησα χίλια συγγνώμη, διότι σχεδόν πάντα είναι στην ώρα μου, ωστόσο έτυχε να έχουν οι δρόμοι υπερβολική κίνηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα