Πίκρα για την Μπενφίκα

23:53 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 6η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα οι "Αετοί" να αποκλειστούν και να συνεχίσουν στο Europa. Οι Πορτογάλοι άγγιξαν το γκολ

στο 12ο λεπτό όταν ο Ροντρίγκο βγήκε μόνος του με τον Πίντο και πλάσαρε άουτ. Στο 20' ο Λίμα από ιδανική θέση ήταν άστοχος και από εκεί και πέρα η Μπάρτσα ανέβηκε. Στο 23' ο Τέγιο αντί να πλασάρει προσπάθησε να περάσει τον Αρτούρ και σπατάλησε την ευκαιρία και στο επόμενο λεπτό ο Γκαράι σταμάτησε στη γραμμή τη μπάλα μετά την προσπάθεια του Βίγια. Στο 32' η Μπενφίκα είχε δοκάρι με τον Λίμα. Η Μπαρτσελόνα μπήκε καλά στην επανάληψη και είχε δύο φάσεις με τον Βίγια αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Ο Μέσι είχε μια καλή προσπάθεια στο 79' ενώ πέντε λεπτά μετά δεν μπόρεσε με ψαλιδάκι να νικήσει τον Αρτούρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Σονγκ, Πλάνας, Πουγιόλ, Αντριάνο (66'Πικέ), Ραφίνια (58'Μέσι), Μοντόγια, Τιάγκο, Τέγιο (78'Ντεουλοφέου), Σέρχι Ρομπέρτο, Βίγια.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Μπελγκαρέγιο, Λίμα (74'Καρντόσο), Αντρέ Γκόμες, Μάτιτς, Ροντρίγκο, Τζον, Νολίτο (63'Μπρούνο Σέζαρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα