Πήρε Ιγκουαΐν η Νάπολι

10:12 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν αποχαιρετά την Μαδρίτη καθώς μετακομίζει στην Νάπολη μιας και, σύμφωνα με την εφημερίδα AS, η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.
Η Νάπολι θα δώσει 37 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή με το ποσό να φτάνει και τα 40 εκατομμύρια ευρώ με κάποια μπόνους.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Ιγκουαΐν αλλά κατά πάσα πιθανότητα η Νάπολι θα του δίνει 6 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο, ένα εκατομμύριο περισσότερο από αυτά

που λάμβανε στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ιγκουαΐν προτιμούσε να αγωνιστεί στην Άρσεναλ αλλά η προσφορά της αγγλικής ομάδας ήταν μικρότερη από αυτή της Νάπολι με την ομάδα του Λονδίνου να μην καταθέτει βελτιωμένη πρόταση.
Πλέον το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι οι επίσημες ανακοινώσεις που αναμένονται μέσα στην ημέρα με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από επτά χρόνια έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ισπανίας και δυο ισπανικά Σούπερ Καπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα