Πήρε ό,τι χρειαζόταν... (VIDEO)

21:25 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Θ.Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Τριτσώνης

Ο Πλατανιάς παρέμεινε ζωντανός καθώς έφυγε με διπλό από το Ηράκλειο επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ. Μετά από ένα περίεργο ματς με αυτογκόλ, αποβολή

και αρκετές φάσεις η ομάδα των Χανίων πήρε τη μεγάλη νίκη που τόσο χρειαζόταν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Μονιάκης με γυριστό σουτ πέτυχε ένα εκπληκτικό αυτογκόλ και έκανε το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 14' είχε καλή ευκαιρία όταν ο Παπαζόγλου από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Οκτώ λεπτά μετά οι παίκτες του Πλατανιά συνδυάστηκαν ωραία με τον Γιάννου τελικά να γράφει με πλασέ το 0-2. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο οι Χανιώτες απείλησαν δύο φορές σε μια φάση. Αρχικά ο Αγκιλέρα έκανε το σουτ και ο Αγριμάκης έδιωξε και δευτερόλεπτα αργότερα ο Ναζλίδης πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόλις στο 49' του δεύτερου μέρους να μειώσουν με σουτ του Σαρ. Στο 63' όμως ο Χρήστος Μπούρμπος είδε δεύτερη κίτρινη για θέατρο μέσα στην περιοχή και ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έψαξε την ισοφάριση απειλώντας στο 74' με τον Λαμπρόπουλο και στο επόμενο λεπτό με τον Βερόν. Στο 83' όμως όλα κρίθηκαν όταν ο Μαραγκουδάκης βγήκε τετ α τετ με τον Αγριμάκη και με πλασέ έκανε το 1-3.

ΟΦΗ (Γ,Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (27'Ζορμπάς-88'Ζαχαράκης)), Περογραμβράκης, Σόουσα, Μπούρμπος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α.Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονσάλες, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κάστελς, Κάλαϊτζιτς, Γιάννου (67'Μαραγκουδάκης), Δέντσας (54'Στόλερ), Αναστασάκος, Ναζλίδης, Αγκιλέρα (90'Μιρτσέτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα