Ποιος την καταράστηκε;

21:14 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ- ΤΕΛΙΚΟΣ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ- ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: 1-2
Γήπεδο: Εστάντιο Νασιονάλ

Κι όμως το χάσε κι αυτό... Μετά από την απώλεια του τίτλου την προτελευταία αγωνιστική και του Europa League, η Μπενφίκα έχασε και το Κύπελλο κι ας βρισκόταν μπροστά στο σκορ ως το 80'. Η Γκιμαράες με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήρε τη νίκη με 2-1 και σήκωσε το 6ο Κύπελλο

στην ιστορία της

Η Μπενφίκα πίεσε από το πρώτο λεπτό και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 30' με σκόρερ τον Γκαϊτάν. Το γκολ πάντως ήταν τυχερό καθώς ο αμυντικός της Γκιμαράες προσπάθησε να διώξει την μπάλα, που βρήκε στον Γκαϊτάν και κατέληξε στα δίχτυα του Ντάγκλας.

Στην επανάληψη η Μπενφίκα είχε κι άλλες ευκαιρίες κι έδειξε πως θα καθαρίσει το ματς αλλά στο 80ο λεπτό ο Σουντανί έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπενφίκα, δέχτηκε κι άλλο γκολ δύο λεπτά μετά από τον Περέιρα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουϊζάο, Γκαράι, Περέιρα, Πέρες (86' Αϊμάρ), Γκαϊτάν (83' Ροδρίγο), Μάτιτς, Σάλβιο, Αλμέιδα, Λίμα, Καρντόσο (69' Ουρεταβισκάγια).

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Ντάγκλας Ζέσους, Αντί, Αλ Αντουά, Πάολο Ολιβέιρα, Κανού (64' Ματίας), Αντρέ, Ολίμπιο (77' Κριβελάρο), Ροντρίγκες, Σουντανί, Μπαλντέ, Περέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα