«Πολλή προσοχή ο Παναθηναϊκός»

20:41 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Καθόλου εύκολοι δεν θα είναι οι φετινοί τελικοί της Basket League ΟΠΑΠ για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Γιώργο Πρίντεζη.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου: «Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας και όλοι ξέραμε τις δυσκολίες που θα έχει. Το Ρέθυμνο, ιδιαίτερα στην έδρα του, είναι πολύ δυνατό.

Έπρεπε να δείξουμε σοβαρότητα. Παρότι ξεκινήσαμε καλά μετά είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά ότι είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση από ό,τι στα άλλα δύο ματς αυτό είναι αλήθεια».

Για την υποδοχή του κόσμου, παρότι αγωνίζονταν εκτός έδρας: «Έχουμε αγωνιστεί για αυτό, είναι μια πραγματικότητα. Ιδιαίτερα φέτος το ότι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, καταφέραμε και παραμείναμε στην κορυφή της Ευρώπης είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο όχι τόσο με τον τίτλο, αλλά που ο κόσμος βλέπει αυτή την ομάδα και του αρέσει. Εμείς προσπαθούμε να του το ανταποδώσουμε αυτό με τον καλύτερο τρόπο και παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το εάν έχουν αφήσει πίσω τους την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, στο Λονδίνο: «Έχει περάσει το Λονδίνο, σίγουρα. Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο, τον κύριο στόχο από την αρχή της χρονιάς, και πρέπει να είμαστε όσο πιο σοβαροί και έτοιμοι για να καταφέρουμε να τον πετύχουμε».

Για το εάν οι φετινοί τελικοί της Basket League ΟΠΑΠ θα είναι διαφορετικοί από εκείνους που έγιναν πέρυσι: «Kάθε τελικός έχει τη δικιά του σημασία, τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πέρυσι ήταν το τέλος μιας πολύ μεγάλης ομάδας, κακά τα ψέματα, όπως του Παναθηναϊκού. Φέτος ξεκίνησε με έναν καινούριο κορμό, καινούριους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός κατά τη γνώμη μου έχει κάνει αξιόλογη πορεία, ίσως να άξιζε να ήταν και στο Final Four, και χρειάζεται πάρα πολλή προσοχή γιατί όπως είδαμε και στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, που ήταν τα τελευταία πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχει παίξει φέτος, όπως και με τον Πανιώνιο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και δεν θα είναι εύκολο ούτε στο ΣΕΦ αλλά ούτε στο ΟΑΚΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα