Ποντόλσκι: Δεν μπορούμε να μιλάμε για τίτλο

15:43 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 15 αγωνιστικές στην Premier League η Άρσεναλ απέχει 15 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή την στιγμή δεν μπορεί να μιλά για τίτλο όπως παραδέχτηκε ο Λούκας Ποντόλσκι ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως τα πράγματα θα βελτιωθούν βαθμολογικά στην συνέχεια.

Σε δηλώσεις του ο Γερμανός επιθετικός της Άρσεναλ τόνισε: "Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για τίτλο γιατί είμαστε 15 βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε παίξει πολλά

εκτός έδρας παιχνίδια, όπου ήμασταν καλύτεροι αλλά πήραμε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Και αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουμε. Σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να κερδίζουμε. Το ποδόσφαιρο πάντως είναι ένα άθλημα με διακυμάνσεις στις θέσεις της βαθμολογίας, καθώς μπορεί να κερδίσεις τρία ή τέσσερα παιχνίδια στην σειρά και ο αντίπαλος να χάσει δυο-τρία, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι πάλι στην κούρσα για τον τίτλο".
Για την κακή εικόνα της Άρσεναλ ο Ποντόλσκι δήλωσε: "Έχουμε ακόμα κάτι παραπάνω από 20 παιχνίδια να δώσουμε. Όταν βρίσκεται στην έκτη ή την έβδομη θέση, τότε ο κόσμος αναρωτιέται τι συμβαίνει στην Άρσεναλ. Με την ολοκλήρωση όμως των 38 παιχνιδιών μπορεί κανείς να το αναρωτηθεί αυτό".
Τέλος ο Ποντόλσκι μιλώντας για τον Αρσέν Βενγκέρ είπε: "Ο Βενγκέρ είναι ένας πολύ καλός προπονητής, με κύρος. Βλέπω πως βοηθάει τους παίκτες, κάνοντας επισημάνσεις που τους βελτιώνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα