Ποντόλσκι: Η νίκη μετρά

15:42 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα «πάντσερ» επικράτησαν με 1-0 και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

«Είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί. Μπορεί να μην κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά παλέψαμε πολύ σκληρά και στο τέλος είναι πολύ καλό που ξεκινήσαμε το τουρνουά νικηφόρα. Η Πορτογαλία είναι ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε, ειδικά μετά και τη νίκη έκπληξη της Δανίας επί της Ολλανδίας»,

δήλωσε ο Γερμανός άσος και συνέχισε:

«Οι Πορτογάλοι είχαν δυο καλές επιθέσεις προς το τέλος. Δεν είχαμε πολλούς χώρους να επιτεθούμε ακόμη και μετά το γκολ. Δεν ήμασταν τόσο καλοί επιθετικά, όπως στο Μουντιάλ του 2010 και πρέπει να βελτιωθούμε».

Ο Ποντόλσκι που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Άρσεναλ, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου και θυμήθηκε τη φιλική επικράτηση των Γερμανών επί των «οράνιε» με 3-0, τον περασμένο Νοέμβριο:

«Δε θα είναι εύκολο με την Ολλανδία. Είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, αν χάσουν θα αποκλειστούν και αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους. Η νίκη με 3-0 το Νοέμβριο σίγουρα τους είχε πειράξει. Θα είναι η ίδια ομάδα με τότε , και δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε μεταξύ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα