Προτιμάει Πορτογάλους ο Φερέιρα

Στην πορτογαλική αγορά τα ραντάρ του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σκοπεύει να δώσει στον Διαμαντή Χουχούμη, το οποίο εκτιμάει απεριόριστα...
Μπορεί μέχρι στιγμής τα δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων να αναφέρουν κυρίως ονόματα της ελληνικής αγοράς ως μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
(εφόσον ανανεώσει) θα κινηθεί κυρίως στο πορτογαλικό παζάρι.

Τους παίχτες που αγωνίζονται στην πατρίδα του, ο Φερέιρα τους γνωρίζει όσο λίγοι. Έχει διασυνδέσεις στις ακαδημίες των περισσότερων ομάδων, μιλάει τακτικά με φίλους του σκάουτερ και γνωρίζει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που με λίγα χρήματα μπορούν να προσφέρουν πολλά. Το παράδειγμα του Ζέκα το επιβεβαιώνει. Όπως επίσης και του Ούγκο Βιέιρα που δεν αποκτήθηκε με 150.000 ευρώ (maximum) τον Χειμώνα και τον πήρε τελικά η Μπενφίκα το καλοκαίρι. Τότε βέβαια θα έφερνε ο Τσάκας τον «Ρόνι», οπότε δεν χωρούσε στην ομάδα ο Βιέιρα.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος θέλει να ενισχύσει το Τριφύλλι με παιδιά από την ομάδα νέων, τις δυνατότητες των οποίων γνωρίζει άριστα. «Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε προπονητής της πρώτης ομάδας που έχει τόσο άριστη συνεργασία με τις ακαδημίες», μας είχε πει πριν λίγες ημέρες ο Χουάν Ρότσα.

Ο παίχτης που του έχει μεγαλύτερη αδυναμία ο Φερέιρα είναι ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο 18χρονος αριστερός μπακ-χαφ ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων και σύντομα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο και να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα