Που θα φτάσει η κατρακύλα;

00:01 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-0
Γήπεδο: Ανοέτα
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σεβίλλη, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τη Σοσιεδάδ, έμεινε χωρίς νίκη για 8ο σερί ματς κι όσο κι αν ακούγεται απίστευτο κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό.
Η Σοσιεδάδ ακούμπησε το γκολ στο 13ο λεπτό, καθώς ο Πάρδο τροφοδότησε τον Τσάμπι Πριέτο, εκείνος σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε

στο δοκάρι του Πάλοπ.
Στο 20ο λεπτό ο Πριέτο έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πάρδο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 29' ο Πάρδο αστόχησε από καλή θέση.
Η Σεβίλλη είχε τεράστια ευκαιρία στο 32ο λεπτό, καθώς μετά από σέντρα του Ντελ Μοράλ, ο Νεγρέδο έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει και λίγο στο δοκάρι και να περνά άουτ.
Η Σεβίλλη ανέβασε την απόδοσή της και τρία λεπτά αργότερα είχε ακόμη ένα καλό σουτ με τον Μανού ντελ Μοράλ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.
Στο 41' ο Πάλοπ πρόλαβε τον Βέλα και απέκρουσε με το σώμα, μετά από κάθετη μπαλιά του Μαρτίνεθ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 65ο λεπτό, με τον Βέλα να νικά από κοντά τον Πάλοπ μετά από σέντρα του Πριέτο.
Οι Βάσκοι κλείδωσαν τη νίκη στο 69ο λεπτό με τον Πάρδο να κάνει το 2-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβ, Καμαδούρο, Μαρτίνεθ, Γκονσάλες, Μαρτίνεθ, Μπεργάρα, Αρανμπούρου, Πάρδο (75' Ντεμίντοφ), Βέλα (90' Γιορέντε), Πριέτο, Αγκιρέτσε (73' Γκριέζμαν).
ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Κόκε, Φάζιο, Κάλα, Ναβάρο, Τροχόφσκι, Καμπάνια (71' Κανουτέ), Νάβας, Ντελ Μοράλ (71' Ράκιτιτς), Ρέγιες (79' Λούνα), Νεγρέδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα