«Πρέπει να μάθουμε από την ήττα»

23:23 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ιμπαγάσα υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να διδαχτούν από τα λάθη τους κόντρα στον Ατρόμητο, τα οποία έφεραν και την ήττα.

«Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν αρκετά καλοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος σε αντίθεση μπήκε πάρα πολύ δυνατά, είδατε ότι από το πρώτο λεπτό ήταν αποφασισμένος και έβαλε ένα γκολ. Στη συνέχεια ήρθανε δύο «γκολάρες» όπου ο τερματοφύλακάς μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, και ήρθε η πρώτη μας ήττα. Δεν ήμασταν καλοί, από εκεί και πέρα όμως πρέπει

να μάθουμε από την ήττα μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Σίγουρα πάντα κάποιος μαθαίνει από τα λάθη του. Ας ελπίσουμε πως η σημερινή ήττα θα μπει στο μυαλό των παικτών έτσι ώστε να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα. Έχουμε αυτή τη βδομάδα για να ανακάμψουμε και να βρούμε τις δυνάμεις μας. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς αυτό. Αλλά και στη συνέχεια για όλα τα άλλα δύσκολα παιχνίδια πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Ενώ για το γεγονός ότι είδε τον αγώνα και ο Μίτσελ, σχολίασε: «Ελπίζω κατ' αρχήν να μην ήταν για αυτόν πολύ κακή έκπληξη η άσχημη εμφάνισή μας. Θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη. Όλοι οι παίκτες θα δουλέψουμε κάτω από τις οδηγίες του, όπως κάναμε και με τον Ζαρντίμ και με τον Νικοπολίδη, και ελπίζουμε μαζί του να πετύχουμε τους στόχους που έχει η ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα