Πρόκριση με ανατροπή για ΟΦΗ

19:43 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΦΗ: 0-2 (0-1 κ.δ)
ΚΥΠΕΛΛΟ: Ρεβάνς της φάσης των «16»
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Ο ΟΦΗ ανέτρεψε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί έκαναν την ανατροπή στην παράταση, αφού νίκησαν

με 2-0 την Καλλονή στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς της φάσης των «16».

Το ματς

Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξε κάτι σημαντικό σε ένα κλειστό παιχνίδι για τις δύο ομάδες με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με το 0-0 να μένει. Στην επανάληψη όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς για πιέσουν ασφυκτικά για το γκολ που θα έστελνε την πρόκριση στην παράταση. Αυτό, ήρθε στο 80' όταν ο Μιλίαζες έκανε το φάουλ και ο Περογαμβράκης με εκπληκτική κεφαλιά, άνοιξε το σκορ. Στην παράταση, η ψυχολογία ήταν με το μέρος του ΟΦΗ και στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου μέρους του έξτρα χρόνου, ο Ζε Εντουάρντο έκανε την κεφαλιά με τον εκπληκτικό Σιδεράκη να αποκρούει και στην επαναφορά ο Παπάζογλου με σουτ να κάνει το 2-0 που έμεινε μέχρι τέλους για να δώσει και την πρόκριση στην ομάδα του.Ενώ, λίγο πριν το τέλος υπήρξε και ένταση με τον Σα Πίντο να αποβάλλεται, από την στιγμή που πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον πάγκο της Καλλονής.

Καλλονή (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Βαλιός, Ζακουανί, Ποντάνι, Λεάντρο, Γάλας (85' Καζάκης), Κεϊτά, Φουρλάνος, Φαρία, Νιαμπούγιου, Γιουκαρής (67' Ευαγγελιδάκης, 91' Μαρσέλο).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Μιλιάζες, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Μακρής, Βερόν (74' Μπανούσης), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (62' Ροβίθης), Παπάζογλου, Περογαμβράκης (106' Κάλαϊτζιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα