Πρόκριση με Τσιμπάμπα

17:04 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αν και δυσκολεύτηκε, η Λάρισα κατάφερε στο τέλος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς στο 87’ ο Τσιμπάμπα κατάφερε να σκοράρει επί του Αχαρναϊκού για το τελικό 1-0.

Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως οι επιθετικές τους προσπάθειες σταματούσαν πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παγούδη. Και ο Αχαρναϊκός είχε κάποιες καλές στιγμές, καθώς οι παίκτες του πάλεψαν ως το τέλος.

Στο 37’ ο Τσιμπάμπα

είχε δοκάρι σε κεφαλιά, ενώ στο 41’ οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Σκόνδρα μετά από σουτ του Δασκαλάκη, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, η λύτρωση ήρθε στο 87’ όταν μετά από ωραία ενέργεια των Φρανκού και Ζεκίνια, η μπάλα σερβιρίστηκε ωραία στον Τσιμπάμπα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η Λάρισα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο AEL FC ARENA.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Μαναλής, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος (89’ Βεστάκης), Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Νιάρος (80’ Νταβαρίνος), Χριστόπουλος, Αναστασίου, Νεόφυτος, Νυφαδόπουλος (89’ Μακρυγιάννης).

ΛΑΡΙΣΑ: Σέρεμετ, Σκούπρας, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μάγγος, Φρανκού (89’ Σιατραβάνης), Τσιμπάμπα, Πόνσε (46’ Ζεκίνια), Ζουρούδης (59’ Χασομέρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα