Προκρίθηκε και ο ΝΟ Ρεθύμνου

23:49 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΝΟ Ρεθύμνου είναι η 28η ομάδα (από τις 30 που θα συμπληρώσουν το παζλ) που προκρίνεται στην Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (28-30 Ιουνίου) με την ολοκλήρωση σήμερα και του ομίλου των Χανίων.

Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του συγκεκριμένου ομίλου δεν έγιναν, καθώς ο Πλιτς Πλατς δεν κατέβηκε να παίξει κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου, αλλά ούτε και ο ΟΦΗ κόντρα στον ΝΟ Χανίων. Ετσι, τα παιχνίδια κατοκυρώθηκαν υπέρ του ΝΟ Ρεθύμνου και υπέρ του ΝΟ Χανίων

αντίστοιχα, ενώ μηδενίστηκαν σε αυτά ο Πλιτς Πλατας και ο ΟΦΗ αντίστοιχα, ενώ τους αφαιρέθηκε από ένας βαθμός.

Ετσι, την πρωτιά στον όμιλο πήρε ο ΝΟ Χανίων, που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από χθες και τη δεύτερη προνομιούχο θέση ο ΝΟ Ρεθύμνου.

Η Βαθμολογία (Τελική) στον όμιλο Χανίων:

1. ΝΟ Χανίων 9

2. ΝΟ Ρεθύμνου 6

...................................

3. Πλιτς Πλατς 2

4. ΟΦΗ -1

Στον αγώνα που εκκρεμούσε, εξάλλου, από τον Β' όμιλο Αττικής, αλλά δεν επηρέαζε την υπόθεση πρόκριση, ο Παναθηναϊκός νίκησε σήμερα 14-1 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Η Βαθμολογία (Τελική) του Β΄Ομίλου Αττικής:

1. Πανιώνιος 12

2. Παναθηναϊκός 9

3. Τρίτων Αμαρουσίου 6

........................................

4. ΝΟ Καλαμακίου 3

...........................................

5. ΑΟ Πετρούπολης 0

Απομένει, πλέον, να αναδειχθούν οι υπόλοιπες δύο ομάδες από τους αγώνες μπαράζ μεταξύ των 4ων των τεσσάρων ομίλων Αττικής (Ηλυσιακός, ΝΟ Καλαμακίου, Εθνικός Πειραιά, ΑΕ Χαϊδαρίου) για να γνωρίζουμε και τις 30 της Β' φάσης.

Οι 28 που έχουν προκριθεί, ήδη, είναι: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, ΓΣ Περιστερίου, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Τρίτων Αμαρουσίου, Π. Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΓΣ Ηλιούπολης, Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χίου, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας, ΝΟ Λάρισας, ΝΟΒΑ, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΠΑΟΚ, Αρης Θεσσαλονίκης, ΧΑΝΘ, Ηρακλής, Αθως Χαλκιδικής, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΑΣ Ημαθείας, Πύρρος Ιωαννίνων, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών.

Η Β' (Ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος Εφήβων θα γίνει στις 28-30 Ιουνίου. Η κλήρωση της φάσης αυτής είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 29 Μαϊου στα γραφεία της ΚΟΕ (13.00), ενώ η Τελική φάση θα γίνει στις 12, 13 και 14 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα