«Προσεγμένες κινήσεις για νέες επιτυχίες»

00:42 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένοι για το γεγονός πως κατάφεραν να φέρουν την ΑΕΚ ένα βήμα πιο κοντά στην Α1, εμφανίστηκαν οι έφοροι του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, Νίκος Τσάπος και Κώστας Κωλέττης, οι οποίοι μίλησαν στο aek365 κατά την διάρκεια της απονομής του Πρωταθλήματος. Αρχικά ο κ. Κωλέττης τόνισε: Το χαρήκαμε κι εμείς φέτος και τα παιδιά. Η Β Εθνική ήταν ντροπή για ΑΕΚ

και έπρεπε να γίνει μόνο το αυτονόητο. Πετύχαμε τον στόχος μας, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α2. Συγχαρητήρια σε όλους, στους προπονητές, στους αθλητές, στον Τσάπο, τον φίλο μου κι εύχομαι να έχουμε υγεία, όρεξη και δύναμη να συνεχίσουμε και να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή την στιγμή ξεκινάει ξανά από την αρχή όλη η διαδικασία. Η Α2 έχει απαιτήσεις δεν είναι εύκολη κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε όσα λάθη έγιναν αυτή τη σεζόν για να φέρουμε νέες επιτυχίες».
Ενώ στην συνέχεια ο κ. Τσάπος αφιέρωσε αυτή την επιτυχία και το μετάλλιο στον Κυριάκο που πριν λίγα χρόνια έχασε τη ζωή του. « Κλείσαμε μια επιτυχημένη σεζόν, στην οποία πετυχαμε το στοχο μας. Κοιτάμε πλέον προσεχτικά τις κινήσεις που θα κάνουμε και περιμένουμε νέες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Να ευχαριστήσω επίσης τον Κώστα Παπαδημητρίου που μου έδωσε την τιμή να αναλάβω το ανδρικό, όπως και τον Γιάννη Βερούτη, ο οποίος που έδωσε την δυνατότητα να ασχοληθώ πρώτα με τις Ακαδημίες. Τέλος να ευχαριστήσω τις κοπέλες στα γραφεία για την άψογη συνεργασία που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε, αλλά και τον συνεργάτη μου τον κ. Κωλέττη και το τεχνικό τιμ φυσικά μαζί με τους παίκτες. Θα ήθελα να τονίσω πως αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στον Κυριάκο που πριν μερικά χρόνια έχασε άδικα τη ζωή του γιατί το περίμενε και ήταν υπόσχεσή μου πως η πρώτη διάκριση που θα κερδίσω με την μεγάλη ομάδα θα είναι αφιερωμένη σε αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα