Πρωτάθλημα με 18 ομάδες!

00:45 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκα από 16 σε 18 θα προτείνει η διοργανώτρια αρχή στην ΕΠΟ, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Την πρόταση «έριξαν» στο τραπέζι εκπρόσωποι της Λάρισας, της Δόξας Δράμας, του Λεβαδειακού και του Πανσερραϊκού εκπρόσωποι των οποίων παρέστησαν στο Δ.Σ και αξίζει να σημειωθεί πως έγινε δεκτή απ' όλους.

Ωστόσο, όπως αποφασίστηκε η πρόταση δεν θα έχει προσωρινό χαρακτήρα (μόνο για τη φετινή σεζόν) αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: Αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 21/10/2011 και ώρα 14:00

Στο σημερινό Δ.Σ. παρέστησαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός. Σε συνέχεια κοινού αιτήματος των εν λόγω ΠΑΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως υποβάλλει το αίτημα αυτό στην ΕΠΟ, σε συνάντηση που θα διεξαχθεί εντός των επόμενων ημερών».

Εξερχόμενος από τα γραφεία του Συνεταιρισμού, ο Κώστας Πηλαδάκης δήλωσε:

«Πρέπει να λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έτσι, θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, γι' αυτό προτείνουμε ν' αυξήσουμε τις ομάδες σε 18».

Αυτό που απομένει, είναι να δοθεί το «πράσινο φως» από την ΕΠΟ, το Δ.Σ. της οποίας αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη (20/10). Γι' αυτό την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί νέο ΔΣ στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να προχωρήσουν το πλάνο.

Αναφορά έγινε επίσης και στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων. Μάλιστα, αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με τους δικαστές της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, για να συζητήσουν τις αποφάσεις τους, οι οποίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Τέλος, για το θέμα του νέου εκτελεστικού διευθυντή, δημιουργήθηκε μια πενταμελής επιτροπή, την οποία αποτελούν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ξάνθη και Παναιτωλικός, προκειμένου να ορίσουν τις προϋποθέσεις που θα πληρούν οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Πατρίκ Κομνηνού.

Keywords
Τυχαία Θέματα