Πρωταθλητές σε κρίση

16:23 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Russia Premier League 20η αγωνιστική

Ρούμπιν Καζάν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-0
(30' Νέτο αυτ.)

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έμεινε μακριά από την νίκη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Ρούμπιν Καζάν αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.
Την νίκη στην Ρούμπιν έδωσε ο Νέτο ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από την εστία της Ζενίτ, πέτυχε το αντίθετο αποτέλεσμα

και με αυτό το αυτογκόλ η ομάδα από το Καζάν μπαίνει γερά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Αντίθετα, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που προερχόταν από την ήττα 2-0 από την Βασιλεία, διαπιστώνει πως πολύ δύσκολα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ρωσίας καθώς μετά και την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος.

Μορντόβια-Ανζί 2-0
(3' Περεντνίγια, 73' Μουχαμέτσιν)

Νέα απώλεια βαθμών για την Ανζί μετά την "γκέλα" στην έδρα της ουραγού Μορντόβια, εκεί όπου ηττήθηκε με 2-0. Η Ανζί παρουσιάστηκε ξανά κατώτερη του αναμενομένου με την Μορντόβια να παίρνει μια πανάξια νίκη χάρη σε τέρματα του Περεντνίγια στο τρίτο λεπτό και του Μουχαμέτσιν στο 73ο λεπτό.
Έτσι, μετά από την ήττα της Ανζί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που χθες κέρδισε 2-0 την Κρίλια, βρίσκεται στην κορυφή έχοντας απόσταση 5 βαθμών από την Ανζί.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα