Πρωταθλητής του καράτε ασελγούσε σε 13χρονη

22:46 26/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με φυλάκιση βρίσκεται αντιμέτωπος ο διεθνής πρωταθλητής του καράτε Λίαμ Ο' Γκρέιντι, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μιας ανήλικης 13 ετών.

Ο Παγκόσμιος και Ευρωπαίος χρυσός πρωταθλητής κατηγορείται ότι είχε στείλει σχεδόν 5.000 γραπτά μηνύματα στην 13χρονη επί οχτώ μήνες τα οποία περιείχαν πολλά σεξουαλικά υποννούμενα, ενώ την είχε κακοποιήσει.

Ο 30χρονος πρωταθλητής που είναι παντρεμένος με δυο παιδιά, όταν άκουσε ότι θεωρείται από το δικαστήριο ένοχος κατέρρευσε

και έπρεπε να απομακρυνθεί από την αίθουσα. Πάντως προφυλακίστηκε και πέρασε τα Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα, ώσπου να ακούσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Ο Ο' Γκρέιντι της έστελνε σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες του, ενώ την είχε κακοποιήσει πολλές φορές στο αυτοκίνητό του και στο σπίτι του. Όπως μάλιστα της έλεγε οι πράξεις του δεν είναι παράνομες αν δεν το μάθει κανείς.

Όπως κατέθεσε ο ίδιος από το 2001 που παντρεύτηκε τη γυναίκα του είχε φλερτάρει με πέντε γυναίκες μέσω SMS, ενώ σε όλες είχε υποσχεθεί ότι θα παρατούσε τη γυναίκα του γι' αυτές. Η 13 χρονη ήταν η έκτη γυναίκα με την οποία φλέρταρε, αλλά και προχώρησε παραπέρα. Της είχε μάλιστα υποσχεθεί πως όταν γινόταν 16 θα παρατούσε τη γυναίκα του.

Ο Ο'Γκρέιντι εκτός από πρωταθλητής του καράτε ήταν και δάσκαλος με πολλά παιδιά στα τμήματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα