Πρώτη θέση για Αϊντχόφεν

00:05 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΛΕΓΚΙΑ- ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 0-3
Γήπεδο : Βόισκο Πολσκιέγκο
Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Αϊντχόφεν με 3-0 μέσα στην έδρα της Λέγκια Βαρσοβίας και κατέκτησε έτσι και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου.
Η Αίντχόφεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Μανόλεφ. Ο άσος της Ολλανδικής ομάδας μπήκε από δεξιά, έκανε το σουτ και η μπάλα αφού βρήκε και στον Ζεβλάκοφ, κατέληξε στα δίχτυα του Κούτσιακ.
Οι Ολλανδοί καθάρισαν το ματς στην επανάληψη καθώς έκαναν το 2-0 στο 59' με το πέναλτι του Μέρτενς και το τελικό 3-0 στο 68' με τον Λάμπιαντ. Μάλιστα

στη φάση του πέναλτι η Λέγκια έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο γκολκίπερ, Κούτσιακ.
ΛΕΓΚΙΑ: Κούτσιακ, Γέντρτζεστσικ, Ζεβλάκοφ, Βαβζίνιακ, Κομορόφσκι, Μπόρισιουκ, Βρντόλιακ, Ρίμπους (71' Βόλσκι), Ράντοβιτς, Ζίρο (83' Κουχάρσκι), Λιουμπόγια (57' Σκάμπα).
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίζακσον, Μανόλεφ, Μαρσέλο (77' Ριτζμάιερ), Ντέρικ, Βίλεμς (66' Μπουμά), Στρόοτμαν, Ένχελααρ, Μέρτενς (71' Τόιβονεν), Λάμπιαντ, Γουαϊνάλντουμ, Λενς.

ΡΑΠΙΝΤ- ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: 1-3
Γήπεδο: Βαλεντίν Στανέσκου
Σε ένα αδιάφορο ματς η Χάποελ Τελ Αβίβ κέρδισε με 3-1 μέσα στην έδρα της Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Η Χάποελ μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 12ο μόλις λεπτό. Σκόρερ ο Ιγκιέμπορ, ο οποίος κέρδισε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Κομάν. Οι Ισραηλινοί πέτυχαν κι άλλο γκολ στο 39' με πέναλτι του Ταμούζ, ενώ ο Ντεάκ στο 43' μείωσε με τον ίδιο τρόπο το σκορ. Η Χάποελ έκανε το 3-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τοαμά.
Η Ραπίντ θα μπορούσε να μειώσει κι άλλο στο 68', αλλά ο Ντεάκ έχασε πέναλτι και από εκεί και πέρα οι Ρουμάνοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.
ΡΑΠΙΝΤ: Κομάν, Αντόνιο, Μπούρκα (46' Όρος), Κρέτου, Ντεάκ, Γκριγκόρε, Ρομάν, Μπόζοβιτς, Γκριγκόριε (61' Σμπουρλέα), Αποστόλ, Κάσιο (54' Πάνκου).
ΧΑΠΟΕΛ: Απούλα, Φράνσμαν, Κεντέ, Σισχ, Πετσάλκα (26' Μπαντίερ), Γιαντί (34' Μαχμούντ), Τοάμα, Αμπουτμπούλ, Ιγκιέμπορ, Νταμάρι, Ταμούζ (81' Λάλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα