Πρωτιά για Τραμπζονσπόρ

00:05 13/12/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-10ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΛΕΓΚΙΑ Β.: 0-2
Γήπεδο: ΓΣΠ

Με ήττα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση ο Απόλλων, καθώς έχασε με 2-0 από τη Λέγκια.

Μόλις στο 8ο λεπτο ο Γιοντλόβιετς με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, άνοιξε το σκορ, ενώ στο 12' ο Ντβαλισβίλι με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Βάλε σε δύσκολη απόκρουση. Στο 25ο λεπτό η κεφαλιά του Γκουγιόν έφυγε μόλις άουτ.

Στο 63ο λεπτό η Λέγκια έκανε το 2-0. O

Μπριζίσκι με απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του, ενώ στο 68' οι Σανγκόι και Μπερεσίνσκι αποββλήθηκαν για αψιμαχίες

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Καταλά (62' Χαραλάμπους), Ρόχας, Μερκή, Ντανανάε, Παπουλής (23' Γκριγκόριε), Γκουγιόν, Κυριάκου (70' Μεριέμ), Ρομπέρ, Σανγκόι, Γκαρθία

ΛΕΓΚΙΑ: Κούτσιακ, Μπερεσίνσκι, Ρέζνιτσακ, Ζούνιορ, Μπρίσκι (79' Βαβρζίνιακ), Κούρτσατσικ, Γιοντλόβιετς, Φούρμαν, Οτζιαμάα (87΄Μικίτα), Πίντο (71' Αστίζ), Ντβαλισβίλι

ΛΑΤΣΙΟ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 0-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Την πρωτιά πήρε η Τραμπζονσπόρ που απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ από τη Λάτσιο.

Στο 5ο και στο 7ο λεπτό τα σουτ των Άντερσον και Μαλουντα πέρασαν ελάχιστα άουτ, ενώ στο 14' και στο 21' ο Κιβράκ απέκρουσε τα σουτ των Φλοκάρι και Έντερσον. Οι Ιταλοί έχασαν πολλές ευκαιρίες γενικότερα στο πρώτο μέρος, αλλά δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 49' ο Κιβράκ είπε εκ νέου όχι σε σουτ του Άντερσον, ενώ στη συνέχεια η Λάτσιο δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη όσο κι αν πίεσε.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Καβάντα, Νοβαρέτι, Μπιάβα, Ράντου, Ονάζι (66' Ερνάνες), Λεντέσμα, Έντερσον (75' Κλόζε), Άντερσον (59' Καντρέβα), Φλοκάρι, Κεϊτά.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ, Μποσίνγκουα, Γιουμλού, Μπαμπά, Ντεμίρ, Κόλμαν, Ακγκούν, Αντίν, Μαλουντά, Αλανζίνιο (65' Ερντογάν), Ενρίκε (87' Γκιουράλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα