Προβάδισμα για Ουνιβερσιτάδ

08:21 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

COPA SUDAMERICANA ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ- ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΔ ΧΙΛΗΣ 1-1


Με γκολ του Οσβάλντο Γκονζάλες στο 79ο λεπτό, η Ουνιβερσιτάδ της Χιλής απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα και πήρε "ισχνό" προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό ενόψει της ρεβάνς.

Σε ένα ανοικτό πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα με τον Εντουάρντο Βάργκας να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις περισσότερες

από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Βάσκο Ντα Γκάμα. Τελικά στο 33ο λεπτό ο Μπερνάρντο, έπειτα από μπαλιά του Άλαν, αφού κοντρόλαρε με το στήθος σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ουνιβερσιτάδ κάνοντας το 1-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας της Ουνιβερσιτάδ, ο Φερνάντο Πρας βρισκόταν σε πολύ καλή βραδιά κρατώντας το 1-0. Τελικά, η Βάσκο Ντα Γκάμα πλήρωσε την αστοχία της καθώς σε μια επίθεση της ομάδας από την Χιλή στο 79ο λεπτό, ο Οσβάλντο Γκονζάλες έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος και δίνει, έστω και μικρό, προβάδισμα στην Ουνιβερσιτάδ καθώς ο επαναληπτικός γίνεται στην έδρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα