Ριμπερί: Για πάντα στην Μπάγερν

23:11 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Ριμπερί και Μπάγερν για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017. Ο Γάλλος βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC και στην ουσία το επιβεβαίωσε, καθώς τόνισε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Βαυαρούς, ενώ μίλησε και για τις πιθανότητες να βρεθεί στους κορυφαίους υποψήφιους για την Χρυσή Μπάλα, στον Χάινκες και στον Γκουαρδιόλα.
«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπάγερν. Έχουν περάσει έξι χρόνια, περνάω καλά και νιώθω σαν στο σπίτι

μου. Η οικογένειά μου είναι επίσης πολύ ευτυχισμένη και δεν με βλέπω να φεύγω από την Μπάγερν. Αν μπορώ να μείνω στο Μόναχο για 10 χρόνια θα ήταν υπέροχο. Είμαστε στον δρόμο για το τρεμπλ. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε, καθώς δεν το έχει καταφέρει άλλη γερμανική ομάδα. Την επόμενη σεζόν θα είμαστε με τον Γκουαρδιόλα. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, όμως, είμαστε η Μπάγερν. Μπορεί να φέρει κάποια από τα στοιχεία που είχε η Μπαρτσελόνα, μπορεί να αλλάξει την τακτική, δεν ξέρω. Είμαστε ομάδα που μας αρέσει η κατοχή και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό.
Ο Χάινκες είναι εκπληκτικός προπονητής, που ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα μαζί του. Μου έδωσε εμπιστοσύνη και απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που ανέλαβε είμαι στα καλύτερά μου. Δείξαμε ότι θέλουμε να διακριθούμε μαζί του, δε θέλαμε να φύγει, νιώσαμε λίγο απογοητευμένοι που έφυγε, όμως συνεχίσαμε την καλή δουλειά μαζί του.
Θα απογοητευτώ αν δεν είμαι στους 5 πρώτους υποψήφιους για την Χρυσή Μπάλα. Έκανα ό,τι μπορούσα στη σεζόν και ήδη έχουμε κερδίσει δύο τρόπαια, ενώ μπορούμε να τα κάνουμε τρία. Η σεζόν ήταν γεμάτη, με την Μπάγερν και την Γαλλία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όμως θα δούμε. Νιώθω ότι μπορώ να την κερδίσω, όμως υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι και άλλοι. Να είμαι ανάμεσά τους είναι πολύ καλό. Να κερδίσω ακόμη καλύτερο», ήταν μέρος των δηλώσεων του Ριμπερί.

Keywords
Τυχαία Θέματα