Ριμπερί: Τέλειο το αποτέλεσμα

14:32 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την νίκη της μέσα στην Μασσαλία επί της Μαρσέιγ με 2-0, αποτέλεσμα το οποίο είναι τέλειο όπως υποστήριξε ο Φρανκ Ριμπερί.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Αυτή είναι μια πολύ καλή κατάσταση για εμάς. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, καλύτερο από ένα 0-0 ή μια νίκη με 1-0. Παίξαμε με πειθαρχία και αξίζαμε την νίκη".
Για το πρώτο γκολ που δέχτηκε

ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ όταν η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια στο σουτ του Γκόμες, ο Ριμπερί δήλωσε: "Ήταν πλήγμα για τον ίδιο και για την Μαρσέιγ αλλά δεν είχε αγωνιστεί στην διάρκεια της σεζόν".
Όσο για το γεγονός πως επέστρεψε στην Μασσαλία ως αντίπαλος, ο Ριμπερί τόνισε: "Πάντα είναι δύσκολο για εμένα να παίζω στην Γαλλία. Αλλά τώρα παίζω για την Μπάγερν Μονάχου που είναι μια σπουδαία οικογένεια. Βρέθηκα εδώ για πέντε χρόνια, νιώθω καλά όλα είναι τέλεια για εμένα".

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Φίλιπ Λαμ δήλωσε: "Ξέραμε πως η Μαρσέιγ είναι μια ρωμαλέα ομάδα που θα μας προέβαλε αντίσταση. Ωστόσο εμείς καταφέραμε να επιτύχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό γκολ λίγο πριν το ημίχρονο. Αυτό μας βοήθησε πολύ, όπως είδαμε και στην επανάληψη. Όποτε βρίσκουμε κενούς χώρους στην επίθεση, πάντα δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ και αυτό δούλεψε πολύ καλά και κόντρα στην Μαρσέιγ. Το 2-0 είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά είμαστε στα προημιτελικά και πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί. Τίποτα δεν έχει κριθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα