Ρίχνει τους τόνους ο Ζάμερ

22:52 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αναπάντητη άφησε την προκλητική δήλωση του προπονητή της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, πως «η Μπάγερν είναι σαν τους κακούς από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ», ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ. Η αναφορά αυτή έγινε για την... αρπαγή του Μάριο Γκέτσε από τους Βεστφαλούς και ανέβηκαν οι τόνοι εν όψει του τελικού του Champions League.

«Έχουμε ελευθερία λόγου στη Γερμανία. Όταν ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει πως πρέπει να μιλήσει έτσι, αυτός είναι υπεύθυνος για τα λόγια

του. Εμείς δεν νιώθουμε πάντα την ανάγκη να απαντήσουμε», δήλωσε ο Ζάμερ.

Πάντως στο πρόσφατο παρελθόν ο ίδιος είχε απαντήσει στον Κλοπ. Όταν ο τελευταίος είχε πει πως «... ποντάρω τον πισινό μου πως η Μπάγερν θα ζητήσει βοήθεια από τον Γκουαρντιόλα για να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα», ο Ζάμερ είχε απαντήσει ως εξής: «Πού είναι ο πισινός του; Είπε πως τον ποντάρει, αλλά εμείς δεν μιλήσαμε καθόλου με τον Γκουαρντιόλα και δεν τον βλέπω».

Ο Ζάμερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον τελικό. «Αν πιάσουμε την καλύτερή μας απόδοση δεν μπορεί να υπάρξει άλλος νικητής. Η ομάδα έχει την ποιότητα και το χαρακτήρα για να πάρει τον τίτλο», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα