Ρόμπεν: Μου κάνουν πόλεμο

08:06 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η κριτική που δέχεται για τις εμφανίσεις του την εφετινή σεζόν έχει εκνευρίσει τον Άριεν Ρόμπεν ο οποίος μετά τα δυο γκολ που πέτυχε με την Ολλανδία στην νίκη επί της Αγγλίας με 3-2 βρήκε την αφορμή για να ξεσπάσει κατά των Γερμανών δημοσιογράφων και να ισχυριστεί πως του κάνουν προσωπικό πόλεμο.

Σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Θα μπορούσα να πω πως δεν με νοιάζει ή πως δεν διαβάζω και δεν ακούω τίποτα, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορείς να το αποφύγεις. Δεν είναι πάντα ευχάριστο,

ειδικά στην περίπτωση μου καθώς η κριτική δεν είναι δικαιολογημένη. Αν παίξω άσχημα την δέχομαι αλλά στην Γερμανία μου κάνουν προσωπικό πόλεμο. Πέρα από την αναστάτωση και τα βρόμικα παιχνίδια που παίζονται, είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να διατηρήσω τον ρυθμό μου για τρεις αγώνες".
Μάλιστα ο Ρόμπεν θα επιστρατεύσει και DVD για να πείσει τους επικριτές του. Όπως είπε: "Στην Γερμανία θα παρακολουθούσαν το παιχνίδι με την Γαλλία, αλλά θα πάρω ένα DVD μαζί μου. Όμως θα πρέπει να συμπεριφερθώ κόσμια και να δείξω την αξία μου μέσα στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα