Ρόμα: Η έκπληξη του προέδρου και οι... 11 λύκοι

17:04 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου στην Ρόμα, ενόψει του αγώνα με την Φιορεντίνα, έγινε παρουσία του προέδρου της ομάδας και ο Τζέιμς Παλότα μάλιστα έκανε ερωτήσεις στον προπονητή Ρούντι Γκαρσία σε ρόλο δημοσιογράφου!
«Τζέιμς Παλότα, από την Βοστόνη. Θα μείνετε στον πάγκο αυτή την φορά ή θα αποβληθείτε πάλι;», είπε ο πρόεδρος της Ρόμα, θέλοντας να πειράξει τον Γάλλο για τον ένθερμο χαρακτήρα του και όσοι ήταν στην αίθουσα γέλασαν.
Ο Γκαρσία, συνέχισε το πείραγμα και απάντησε: «Αν υπάρχει κάποια ερώτηση για τους Κινέζους επενδυτές είναι εδώ ο πρόεδρος...»

Όσον αφορά τον αγώνα με την Φιορεντίνα ο Γάλλος έδειξε ότι η ομάδα του θέλει την νίκη και είπε χαρακτηριστικά ότι θα υπάρχουν 11 λύκοι στο γήπεδο.
«Στα χαρτιά δυο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο και σκοράρουν, αλλά το ποδόσφαιρο είναι τόσο περίεργο που θα μπορούσαμε να καταλήξουμε 0-0! Πρώτα από όλα θέλω να νικήσουμε, και μετά ελπίζουμε να είναι ένα ενδιαφέρον θέαμα για τους θεατές. Είμαστε ανίκητοι, θα είναι 50.000 οπαδοί στο Ολίμπικο και θα δούμε 11 λύκους στο γήπεδο», δήλωσε ο Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα