Ρονάλντο για Μουρίνιο: Δεν φτύνω εκεί που έχω φάει

10:34 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε υποστηρίξει πως ο πραγματικός Ρονάλντο είναι ο Βραζιλιάνος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απαντά στα "καρφιά" του συμπατριώτη του σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν φτύνει στο πιάτο που έχει φάει.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη δήλωση του Μουρίνιο απάντησε: "Υπάρχουν πράγματα στην ζωή που αξίζουν σχόλιο. Δεν πρόκειται να κάνω για προφανείς πάντα λόγους... Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές και προσπάθησα να μάθω από

εκείνους. Έχω συνηθίσει οι άνθρωποι να μιλούν άσχημα για εμένα. Όπως λέμε στην χώρα μου, δεν φτύνω στο πιάτο που έχω φάει. Το καταλάβατε. Προσπαθώ να κοιτάω μόνο τα θετικά πράγματα".
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στις ΗΠΑ κόντρα στην Τσέλσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δηλώνει: "Θα παίξουμε με την Τσέλσι, όχι με τον προπονητή της. Πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας και θέλουμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος και να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε και για την συνεργασία του με τον νέο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Κάρλο Αντσελότι: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον προπονητή. Οι προπονήσεις είναι πολύ καλές, όλοι δουλεύουμε για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Κάρλο μας προσέχει και μας ενθουσιάζει όλους".
Τέλος για το νέο του συμβόλαιο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Δεν έχει επιλυθεί ακόμα η κατάσταση. Επίσης, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, επειδή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ίσως αργότερα να ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο. Τώρα θέλω να επικεντρωθώ στο παιχνίδι και να προετοιμαστώ κατάλληλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα