Ροσέλ: Θέλετε τον Μέσι; Πληρώστε 580 εκατομμύρια ευρώ!

10:59 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την όρεξη ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Λιονέλ Μέσι έσπευσε να... κόψει ο Σάντρο Ροσέλ ο οποίος ενημέρωσε πως όποιος θέλει τον Αργεντινό επιθετικό στην ομάδα του θα πρέπει να δώσει 580 εκατομμύρια ευρώ.

Σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Όλοι οι παίκτες που θέλουν να φύγουν, μπορούν να φύγουν εκτός από τον Μέσι. Όποιοι θέλουν τον Μέσι θα πρέπει να δώσουν 250 εκατομμύρια ευρώ για να πληρώσουν την ρήτρα, ενώ πρέπει να πληρώσουν και περισσότερο από 56% σε φόρους. Συνολικά λοιπόν το κόστος θα φτάσει τα 580 εκατομμύρια ευρώ".
Ο Σάντρο Ροσέλ

μίλησε και για την πώληση του Τιάγκο Αλκάνταρα στην Μπάγερν Μονάχου: "Ο Τιάγκο έφυγε επειδή το ήθελε. Ζήτησε εγγράφως να παραχωρηθεί. Δεν θέλουμε παίκτες που δεν σκέφτονται πρώτα την Μπάρτσα".
Για το ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Σίλβα δήλωσε: "Ο παίκτης που θέλαμε είναι απλησίαστος επειδή η ομάδα του δεν θέλει να τον πουλήσει. Είναι αδύνατον κάτω από αυτές τις συνθήκες. Θα πρέπει να εξετάσουμε άλλες λύσεις".
Ο Ροσέλ μίλησε και για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σεσκ Φάμπρεγας: "Θέλει να μείνει όπως και εμείς. Έστειλα επιστολή στον πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τους πω ότι ο Σεσκ δεν πωλείται".
Για τον Νεϊμάρ, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο Ροναλντίνιο βοήθησε να αλλάξει η ιστορία του συλλόγου. Ο Νεϊμάρ δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό, πρέπει να βοηθήσει να διατηρηθούμε στο επίπεδο που είμαστε. Ο Νεϊμάρ θα χρειαστεί χρόνο. Αυτή την στιγμή περισσότερο μπορεί να βοηθήσει ο Νεϊμάρ τον Μέσι παρά το αντίθετο. Ο Νεϊμάρ μπορεί να απασχολήσει τις άμυνες ώστε ο Μέσι να έχει έναν αντίπαλο λιγότερο. Αν πριν είχε τέσσερις, τώρα θα έχει τρεις".
Τέλος ο Σάντρο Ροσέλ σχολίασε και την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να δώσει 120 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ: "Ο χρόνος θα πει αν τα 120 εκ. ευρώ είναι πολλά ή λίγα. Θα πρέπει να βάλουμε την ηλικία του, τους τίτλους του, την μέχρι τώρα καριέρα του και την ικανότητα του στο μίξερ. Αυτά θα μας πουν αν είναι ακριβός ή φθηνός. Ο Μπέιλ που θα παίξει είναι φθηνότερος από παίκτες που δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα