Σακό: Έκαναν σωστή επιλογή

17:44 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

"Πέτυχα πολλά στην Παρί και είμαι περήφανος. Αποχώρησα λοιπόν με το κεφάλι ψηλά. Από την αρχή της καριέρας μου, επιθυμία μου ήταν να βελτιώνομαι και να πετυχαίνω τους στόχους που είχα θέσει. Έφυγα, λοιπόν, χωρίς ενδοιασμούς. Σήμερα, βρίσκομαι σε μια σπουδαία ομάδα με απίστευτους οπαδούς. Νιώθω μεγάλη περηφάνια που υπέγραψα στη Λίβερπουλ", ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς σέντερ μπακ, ο οποίος συνέχισε αποκαλύπτοντας το... story της αποχώρησής του από τους Παριζιάνους:

"Νωρίς το καλοκαίρι είχα συζητήσεις

με τον προπονητή και τον πρόεδρο της Παρί. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ήταν απόφασή μου να φύγω. Κανείς δεν με πίεσε. Αντίθετα σε όσα διαβάζω και ακούω, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό".

Αν έκανε λίγο ακόμα υπομονή, τον Ιανουάριο ο Γάλλος θα μπορούσε να συμφωνήσει με όποια ομάδα ήθελε, χωρίς την άδεια της Παρί, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν. Για ποιο λόγο όμως αποφάσισε να πει "αντίο" από τώρα;

Ο ίδιος απαντά: "Ήθελα να ξεπληρώσω στην ομάδα μου, όσα μου προσέφερε. Ήθελα να αποχωρήσω, αλλά και να κερδίσει και η ομάδα μου".

Ερωτηθείς για την επιλογή του να μετακομίσει στη Λίβερπουλ, ήταν ξεκάθαρος: "Επειδή η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και ήταν ο σύλλογος που μου παρουσίασε το πλάνο που μου ταίριαζε περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ο κόσμος είναι φοβερός και η ομάδα καλή".

Keywords
Τυχαία Θέματα