Σαλπιγγίδης: Στα λόγια τα πήγαμε καλά...

23:53 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άσκησε σκληρή κριτική για την κάκιστη παρουσία του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στα πλέι οφ και τόνισε ότι πρέπει να ξεπεράσουν την κρίση σαν άντρες, ωστόσο συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να μείνουν στα λόγια γιατί έτσι η κατάσταση δεν ανατρέπεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαλπιγγίδης στη NOVA:

«Είμαστε απογοητευμένοι για το σημερινό παιχνίδι. Παρότι είχαμε ένα τεράστιο αβαντάζ, το πετάξαμε στα σκουπίδια. Αν μπούμε στη διαδικασία

να εξηγούμε τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα. Γιατί μέχρι σήμερα στα λόγια τα πήγαμε καλά αλλά στο γήπεδο κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Είχαμε πολύ άσχημη παρουσία και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα πόντο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με σοβαρότητα, είμαστε άντρες και πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση που περνάμε», δήλωσε αρχικά ο Σαλπιγγίδης.

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Είναι πολύ εύκολο στα λόγια να πούμε ότι είναι αναστρέψιμη αλλά δεν έχει κανένα νόημα αν δεν το κάνουμε πράξη. Βαθμολογικά ναι είναι ανατρέψιμο. Πρέπει όμως να κάνουμε πράξη αυτά που λέμε τόσο καιρό και δεν τα κάναμε μέχρι σήμερα».

Για το αποψινό ματς: «Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Ήμασταν πολύ κακοί. Μπήκαμε στο παιχνίδι και δεν δείξαμε ότι θέλουμε το ματς. Το κάναμε μόλις δεχτήκαμε το γκολ. Τα τελευταία τρία λεπτά δείξαμε ότι θέλουμε το ματς. Αυτό για εμένα είναι απογοητευτικό».

Ο Παναγιώτης Γλύκος από την πλευρά του έκανε λόγο για ενότητα: «Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο μετά από αρνητικά αποτελέσματα ψάχνεις να βρεις τι φταίει και αυτό είναι δύσκολο. Το θέμα είναι να προσπαθείς να αντιστρέψεις όλη αυτή την κατάσταση. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά γιατί σίγουρα μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα δεν είμαστε και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε μία νίκη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα».

Για το πώς σχολιάζουν οι ποδοσφαιριστές την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Είναι δύσκολη η κατάσταση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σαν οικογένεια όλοι μαζί και να καταφέρουμε με τον οποιοδήποτε να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Σήμερα ήταν καθαρά θέμα ατυχίας γιατί από μία φάση καταφέραμε και δεχτήκαμε ένα γκολ που προσωπικά για εμένα ήταν πολύ αστείο. Θα μπορούσαμε να διώξουμε τη μπάλα πολύ εύκολα και εγώ όταν είδα τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα δεν το πίστευα. Από εδώ και πέρα το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να μην ξαναγίνει. Το να δέχεται η ομάδα γκολ από στημένες φάσεις δεν είναι ότι καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα