Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

23:41 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 64

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΛΙΝΤΣ: 1-0
Γήπεδο: Emirates
Ήταν είναι και θα είναι ο ηγέτης της Άρσεναλ, ακόμη κι αν έφυγε για άλλες πολιτείες. Ο Τιερί Ανρί μπήκε στο ματς με τη Λιντς στο 68ο λεπτό και χρειάστηκε 10 λεπτά για να ξεκλειδώσει τη άμυνα της αντιπάλου

της Άρσεναλ και να καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Η Άρσεναλ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, καθώς στο 4ο λεπτό ο Αρσάβιν τροφοδοτήθηκε από τον Σαμάκ αλλά αστόχησε από καλή θέση. Η Άρσεναλ είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 14ο λεπτό είχε ακόμη μια καλή φάση σε κεφαλιά του Σκιλασί.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Ράμσεϊ σούταρε από καλή θέση αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε εκατοστά άουτ.
Η πίεση της Άρσεναλ αυξήθηκε σταδιακά αλλά η Λίντς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 24ο λεπτό με τον Μπέκιο να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα χάλασε και δεν υπήρξαν άλλες καλές φάσεις μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η Άρσεναλ επιτέθηκε κατά κύματα στη Λιντς, η οποία ωστόσο στάθηκε όρθια και κατάφερε από το 60' και μετά να ισορροπήσει το ματς.
Ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε στο ματς στο 68ο λεπτό τον Τιερί Ανρί, ο οποίος επέστρεψε στο «σπίτι» του μετά από 4,5 χρόνια.
Ο Ανρί έδειξε πως η καρδιά του έμεινε στο Λονδίνο, παρότι εκείνος είχε φύγει και στο 78ο λεπτό μετά από κάθετη του Σονγκ, έκανε το 1-0 με ένα από τα γνωστά του πλασέ.
Ο Γάλος στράικερ εκστασιασμένος πανηγύρισε μαζί με τον Αρσέν Βενγκέρ και όλο τον κόσμο της Άρσεναλ.
Η Λιντς είχε μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Φορσέλ στο 90', αλλά ο Σέζνι έδιωξε εντυπωσιακά.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέσνι, Σκιλασί, Κονσιελνί, Μίκελ, Τσάμπερλεϊν (68' Γοόλκοτ), Σονγκ, Ράμσεϊ, Αρτέτα Κοκελίν (33' Γενάρης), Σαμάκ (68' Ανρί), Αρσάβιν.
ΛΙΝΤΣ: Λόνεργκαν, Ο'Ντέι, Γουάιτ, Λις, Τόμπσον, Πιου, Κλέιτον, Βαϊρίνεν (59' Μπράουν), Νούνιες (82' Φορσέλ), Τάουνσεντ, Μπέκιο (74' ΜακΚόρμακ).

Keywords
Τυχαία Θέματα