Σίγουρος ο Στραματσιόνι για την θέση του

13:09 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ θα μείνει εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αντρέα Στραματσιόνι να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα με τον ίδιο πάντως να μην ασχολείται καθώς, όπως είπε, βασίζεται στα όσα έχει πει ο Μάσιμο Μοράτι.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Ακούγονται πολλά σχετικά με το μέλλον μου, αλλά εγώ σας παραπέμπω στα λόγια του Μοράτι. Σε κάθε ευκαιρία, ο Μοράτι επαναλαμβάνει πως η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή. Δεν έχει αφήσει ούτε μια φορά να εννοηθεί πως σκέφτεται να με αντικαταστήσει. Για

αυτό και εγώ δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται και κοιτάω την δουλειά μου".
Για την φετινή χρονιά της Ίντερ, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η χρονιά είναι απογοητευτική. Αλλά δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, με σημαντικότερη τους πολλούς τραυματισμούς. Ποτέ στο παρελθόν ομάδα δεν αντιμετώπισε τόσα προβλήματα. Ελπίζω να αλλάξει η τύχη μας την επόμενη χρονιά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, με κάνει να αισιοδοξώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα