«Σημαντική για εμάς η στήριξη της Ομοσπονδίας»

17:28 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με απολογισμό οκτώ μετάλλια, ένα χρυσό, τρία ασημένια και τέσσερα χάλκινα, επέστρεψε η ελληνική αποστολή από την ετήσια Πολυεθνή Συνάντηση του Κιέβου, με τους 16 νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριές μας, να αποκομίζουν εμπειρίες και παραστάσεις από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον. Σ' αυτό στάθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και ο προπονητής και συνοδός στους αγώνες, Γιάννης Ορφανίδης:

«Κατ' αρχάς το σχόλιο μου ξεκινάει με το ότι η διοργάνωση ήταν κακή. Δεν είχαμε άμεση ενημέρωση και οι διοργανωτές

δε μιλούσαν αγγλικά. Το πρόγραμμα άλλαζε κάθε αγωνιστική ημέρα και υπήρξαν πολλές δυσκολίες. Γενικά η οργάνωση ήταν ελλιπής.

Από εκεί και πέρα τα δικά μας παιδιά, παρόλο που είναι μέσα στο βαρύ πρόγραμμα προπόνησής τους, πάλεψαν και έκαναν καλές επιδόσεις. Πήγαν κοντά στους χρόνους τους και γενικά είχαν μια πολύ καλή απόδοση. Αυτά τα παιδιά θα αποτελέσουν και την βάση για τους Βαλκανικούς Αγώνες στις 20 του μήνα. Έχουμε την 6η θέση σε αγόρια και κορίτσια, και παρ' όλες τις δυσκολίες τα παιδιά συνεχίζουν και διεκδικούν καλύτερες επιδόσεις.

Θέλω να πω επίσης ένα ευχαριστώ στην Ομοσπονδία γιατί η στήριξή της είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έδωσε την ευκαιρία να λάβουν μέρος τα παιδιά στους αγώνες αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, και έτσι απέκτησαν κάποιες εμπειρίες, πράγμα που τους δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα