«Σημαντικό προβάδισμα»

22:05 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στον Πειραιά στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, δήλωσε μετά το ματς: "Πήραμε προβάδισμα στις νίκες, που είναι μεν σημαντικό, αλλά θα πρέπει να το διατηρήσουμε και στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν ψυχωμένα και ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Σπάσαμε την έδρα του

του Ολυμπιακού που είναι μεγάλη ομάδα, αλλά χρειάζεται προσοχή στη συνέχεια. Η ψυχολογία της ομάδας είναι σταθερά καλή, να ξέρετε, και δεν εξαρτάται τόσο από τα αποτελέσματα και συγκεκριμένα από το σπάσιμο της έδρας του αντιπάλου".

Γούνας: "Κλειδί η άμυνα"

Ο Αλέξανδρος Γούνας είπε: "Κρατάμε αυτή τη σπουδαία νίκη ως ένα βήμα στη σειρά. Χρειαζόμαστε άλλα δυο για τον τίτλο. Χρειάζεται να εμφανιστούμε ακόμα πιο προσηλωμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Εχουμε δει να ξανασπάνε έδρες που έσπασαν. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και αρχίζει από το μηδέν. Το κλειδί απόψε ήταν η άμυνα και το μεγάλο προβάδισμα που πήραμε στην αρχή".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος, από την πλευρά του τόνισε: "Εχει πολύ δρόμο ακόμα η σειρά των τελικών. Μπήκαμε αργά στο ματς και η διαφορά ήταν μεγάλη για να καλυφθεί. Πάντως είχαμε τις ευκαιρίες μας, όπως το χαμένο πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα