Οι... θυσίες του Νταμπίζα

Σιγά-σιγά τα αθλητικά ΜΜΕ παρουσιάζουν το Νίκο Νταμπίζα ως τον νέο τεχνικό διευθυντή (ούτε καν… σύμβουλο) του Παναθηναϊκού. Τουλάχιστον ο παλαίμαχος του ΟΣΦΠ κάνει θυσίες για τη νέα του ομάδα...
Σύμφωνα με «χτύπημα» της εφημερίδας "Goal", ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.
Όχι πως έχει βέβαια κάποια σημασία η λεπτομέρεια, απλώς το… καμουφλάζ του «συμβούλου» ήταν κάπως πιο αξιοπρεπές για την ιστορία του Συλλόγου, η οποία κάθε μέρα που περνάει καταπατείται βιαίως.

Η λαϊκή βάση για τους εμπνευστές της φαίνεται πως σημαίνει πως, από τη στιγμή που εκλέχθηκαν, μπορούν να λειτουργούν όπως επιθυμούν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό στην παναθηναϊκή κοινότητα, χωρίς να τους ενδιαφέρει το κοινό αίσθημα και χωρίς να υπολογίζουν τις αξίες τις οποίες κάποιοι έχυσαν στο παρελθόν αίμα και ιδρώτα για να καθιερώσουν στο Τριφύλλι.

Όπως είδαμε και σε άρθρο που αφορούσε το Γιώργο Καμίνη (διαβάστε εδώ), το καταστατικό της ΄Συμμαχίας, του Σωματείου δηλαδή που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ, προφανώς υπάρχει για... τα μάτια του κόσμου. Θα δούμε αναλυτικά κάποια στιγμή πόσα άρθρα του «συγκρούονται» με τον τρόπο που διοικείται ο Παναθηναϊκός.

(Για ποια λαϊκή βάση θα πει, βέβαια, κανείς, πως μιλάμε, όταν λόγο στις αποφάσεις έχουν μέχρι και άτομα που ΔΕΝ εκλέχθηκαν στις εκλογές της ‘Συμμαχίας...)

Η ομάδα, λοιπόν, που «θα διαλύσει την παράγκα» (σύμφωνα με τον πρόεδρό της), έχει στις τάξεις της έναν πρώην ποδοσφαιριστή που έγινε γνωστός ΕΞΑΙΤΙΑΣ της παράγκας. Έναν πρώην παίκτη που κέρδισε χρήματα και δόξα ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ τον Παναθηναϊκό, εκμεταλλευόμενος το σύστημα που χάριζε με το τσουβάλι τίτλους στον ΟΣΦΠ, τους οποίους δεν άξιζε.

Υπάρχουν πάντως και θετικά... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Goal, ο (αντι-παναθηναϊκός) Νταμπίζας δεν πήγε στο χωριό του τις ημέρες του Πάσχα για χάρη του Παναθηναϊκού. Μεγάλη η θυσία του «(νέου) τεχνικού διευθυντή», όπως τον χαρακτηρίζει το έντυπο.

Green-ιάρης
Keywords
Τυχαία Θέματα